Ознака: социете

Економија

Societe Generale со загуба од 476 милиони евра во четвртиот квартал

Втората најголема француска банка Societe Generale во средата извести дека остварила загуба од 476 милиони евра во четвртиот квартал од 2012 година, што го припишува на слабата економија во еврозоната […]