Ознака: социјален експеримент

Видео

ВИДЕО: Девојката почна да се тресе и да бара помош, а тој прсна од смеење!

Овој човек се занимава со шеги кои се нарекуваат социјални експерименти. Тој им понуди на луѓето по 20 долари за да изедат екстракт од најлутите пиперки на светот.Луѓе како луѓе, […]