Ознака: социјален ризик

Вести

Деца од семејства со социјален ризик од Кичево и годинава ќе летуваат бесплатно

Центарот за социјална работа во Кичево во координација со Министерството за труд и социјална политика ги повикува заинтересираните корисници на социјална парична помош, постојана парична помош, посебен додаток, детски додаток, […]