Ознака: социјален

Вести

Бесплатно летување за две илјади деца од семејствата во социјален ризик

Две илјади деца од семејства во социјален ризик и социјално загрозени семејства и ова лето ќе имаат можност да одат на бесплатен летен одмор во рамки на проектот што го […]

Вести

Нови вработувања на лица со социјален ризик

Микро, мали и средните компании се најмногу заинтересирани за владиниот проект „Субвенционирано вработување на лица во социјален ризик“. Досега преку овој проект за две години се вработиле 145 лица кои […]