Ознака: социјализација

Живот

Родители, психолозите имаат важни совети за децата од претшколска возраст

Периодот кога децата тргнуваат во градинка треба да биде период во кој тие ќе се научат на социјализација, заеднички ќе разменуваат идеи и ќе развиваат љубов кон бројките, буквите, сликањето […]