Ознака: Социјалназаштита

Вести

Рокот за обнова на документацијата за правата од социјалната заштита

Денеска истекува рокот за обнова на документацијата за остварување на правата од областа на социјалната заштита. Од Министерството за труд и социјална политика апелираат сите кои досега тоа не го […]