Ознака: социјална мерка

Вести

Нови 25 деца заминуваат на бесплатен одмор, до сега 12.000 деца ја искористија мерката на Владата

Повеќе од педесет деца од социјално ранливите категории од југоисточниот плански регион кој ги опфаќа општините Гевгелија, Богданци и Дојран, ќе заминат на бесплатен одмор во Охрид и Струга, соопштија […]