Ознака: социјална служба

Сцена

Еве што ќе биде со ќерката на Зоран и Јелена

Еве што ќе биде со ќерката на Зоран и Јелена Малата Јана, ќерката на Зоран и Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, чија судбина беше незивесна, откако го приведоа татко и, останува дома. Центарот […]