Ознака: социјалните мрежи

Технологија

Влијанијата на социјалните мрежи кои секојдневно ги користат милиони луѓе

Научници од Велика Британија ги истражувале влијанијата на социјалните мрежи кои секојдневно ги користат милиони луѓе низ целиот свет и дошле до изненадувачки резултати.Британското друштво за јавно здравје и Движењето […]