Ознака: социјални станови

Вести

Продолжува силната грижа за социјално ранливите категории на граѓани

Продолжува силната грижа за социјално ранливите категории на граѓани. 123 станови за нив се градат во моментов, 119 станови се во фаза на предавање на корисниците, а во следните 12 […]