Ознака: социјално загрозени семејства

Вести

ОК на ВМРО-ДПМНЕ од Кисела Вода посети 10 социјално загрозени семејства

 Претседателот на Општински комитет Кисела Вода на ВМРО-ДПМНЕ, Орце Ѓорѓиевски денес посети 10 социјално загрозени семејства при што беа донирани хигиенски и прехранберни продукти.Тој истакна дека хуманитарната акција се реализира […]

Локална самоуправа

Здравствени аниматори ќе им помагаат на социјално загрозени семејства во Делчево, Виница и село Црник

Дванаесет здравствени аниматори обучени од невладината организација „Кхам“, ќе им помагаат на социјално загрозени семејства во Делчево, во пехчевското село Црник и во Виница, за остварување на нивните здравствени права […]