Ознака: социјално ранливи групи

Вести

Во рамките на проектот за изградба на домови на социјално ранливи групи од 2007 до 2015 година се завршени вкупно 678 станови во 12 градови во Македонија

Во рамките на проектот за изградба на домови на социјално ранливи групи од 2007 до 2015 година се завршени вкупно 678 станови во 12 градови во Македонија: Охрид, Македонска Каменица, […]