Ознака: соцјални мрежи

Издвојуваме

Мицковски се предомисли и го се врати профилот на Твитер, откако го изругаа!

Недемократскиот капацитет и неодлучноста на Мицковски заземаат сериозни размери. Човек што не учи и не слуша критики како ќе ја води ВМРО ДМНЕ Десничарска Партија? Денес „водачот“ на ДПМНЕ, Христијан […]

Избор на уредникот Коментари Мислења

Врескаа „каде се парите? а се сведовме на „мерцедесот“ и неслучени шамари

Врескаа „каде се парите?“, зборуваа за не знам какви изнесени милијарди, се изнаслушавме незаконски прислушувани разговори, а се сведовме на „мерцедесот“ и неслучени шамари. Сега дојде животот и нема потреба […]

Издвојуваме

Љубомир Фрчковски и граџанската култура?

Револтиран граѓанин денес ја постираше следнава слика од професорот,како не ѓи почитува принципите за кои се залагаа и промовира ТН Европски Вредности.Лавина напади за ФБ за недоличното однесување на Љубомир […]