Ознака: сојузници

Вести

СДСМ и нивните сојузници преку изборен инжинеринг се обидоа да ги променат резултатите

Беше видлив обидот на СДСМ и на нивните сојузници да ги променат резултатите преку т.н. изборен инженеринг, но и тоа не им успеа, истакна претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски во […]