Ознака: СОЈУЗ НА ЗДРУЖЕНИЈАТА НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ

Вести

„Повелба на Република Македонија“ за Сојузот на здруженијата на пензионерите

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе го додели признанието „Повелба на Република Македонија“ на Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија.Признанието „Повелба на Република Македонија“ на Сојузот на здруженијата на пензионерите […]