Ознака: СОЈУЗ НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

Вести

Иванов додели „Повелба на Република Македонија“ за Сојузот на здруженијата на пензионерите

Претседателот Ѓорге Иванов денеска го додели признанието „Повелба на Република Македонија“ на Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија, по повод 70 години од пензионерското организирање.– Пензионирањето од работа не […]