Ознака: сојуз на комунисти

Историја Контроверзни фајлови

Сатарот на револуцијата: Како “ОЗНА” за два месеци ликвидирала 59.000 луѓе

Агентите на Озна од ослободувањето на Белград до крајот на 1944 година, извршиле ликвидации на десетици илјадници српски граѓани без судење, валидни докази и сведоци, по налог на револуцијата. Наследниците […]

Политички партии

ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола: Имотот на СДСМ е наследство од Сојузот на комунисти

Прес конференцијата на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола, како реакција на пресот на ЛДП во Битола на 26. 08.2016 година. Пресот го одржа Валентина Маркоска – портпарол на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола.Опозицијата мисли […]