Ознака: сојуз на пензионери

Вести

Пензионерите остварија средба со Димитриев

Сојузот на пензионери, предводен од претседателот Драги Аргировски, денеска оствари средба со премиерот за спроведување на изборите Емил Димитриев.По повод 70-годишнината од организираното пензионерско здружување во Македонија, Сојузот на пензионерите […]