Ознака: Сојуз на синдикати

Вести

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија. Станува збор за СОНК, Здружението на пензионери, Сојузот на синдикати и здружението Слободни синдикати.Лидерот на владејачката партија, Никола Груевски, кој […]