Ознака: Сојуз на слепите

Вести

Сојузот на слепите реагира: Техничката министерка Ременски да ја прочита Конвенцијата за правата на лицата со инвалидност

Членството на Националниот сојуз на слепите на Република Македонија повторно реагира на грубите лаги и искажани невистини од страна на кабинетот на техничката министерка за труд и социјална политика на […]