Ознака: Сојуз на стопански комори на Македонија

Вести

Керим: Во наредните 10 дена во Туција да се престојува во хотели со пет ѕвезди

Сите македонски туристи кои планираат да ја посетат Турција во наредните десет дена, да престојуваат исклучиво во хотели и капацитети со пет ѕвезди, порача денеска претседателот на Туристичко угостителската комора […]