Ознака: сојуз

Вести

Социјалдемократскиот сојуз денес ги задолжи граѓаните за 71,6 милиони евра

По реализираната аукција, Социјалдемократскиот сојуз денес ги задолжи граѓаните за фрапантни 71,6 милиони евра, пишува порталот Економски.Станува збор за широка палета на државни хартии од вредност составена од: 15-годишни државни […]