Ознака: Соња Алексиќ

Вести

„И благодарам на Света Петка што жена ми е жива“: Потресни сведоштва на луѓето кои едвај се спасија во поплавата

Мислев готова сум. Да не беше морската пена, сигурно ќе се удавев – штица ми ја скрши ногата, водата ми дојде до гуша, но наидов на жица од ограда на […]