Ознака: Соња Вукасановиќ

Сцена

Ја претепа поранешната сопруга, а сега таа го моли: Соња Вуксановиќ повторно му се врати на Аца Лукас само поради оваа причина

Познатиот српски пејач Аца Лукас според српските пишувања повторно се смирил со својата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ. Имено помирувањето се случило пред неколку месеци, а парот се гледа далеку од […]

Сцена

Лукас откри како ќе ја казни Соња и навистина е суров

Медиумската фама околу кавгата меѓу Аца Лукас и неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ не се смирува веќе неколку дена, сѐ започнало откако таа го пријавила во полиција дека ја нападнал […]