Ознака: Соња Гелова Стојанова

Вести

Очекуваме поголема одговорност од Тевдовски и СДС

Министерот за финансии Тевдовски е елементарна непогода и најголем ризик по македонската економија. Човекот има право да биде изгубен и да не разликува долг на централната власт од долгови на […]