Ознака: Соња Карапашова

Политички партии

ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола до СДСМ: Рејтингот и довербата кај граѓаните нема да ви се врати

Циркузијадата која СДСМ ја приредува на сопствената држава продолжува и понатаму. СДСМ бесрамно и лицемерно на секој можен и неможен начин се обидува да ги дестабилизира државата, градовите и секојдневното […]