Ознака: со Договорот со Грција

Македонија

Ферид Мухиќ ќе биде тргнат од позицијата пратеник?

Дали Мухиќ ќе биде тргнат од позицијата пратеник бидејќи не се согласува со Договорот со Грција, останува да видиме. Во интервју за „360 Степени“ министерот за надворешни работи, Никола Димитров, говореше […]