Ознака: со мечка

Свет

„Мечката ме закопуваше и ме џвакаше“: Сведоштво на Русинка која преживеала средба со мечка

Жорж Санц/ZUMAPRESS.com/Global Look Press Средбата со „господарот на тајгата“ во дивина може да биде фатална. Две жени од Русија кои го доживеале ова ни раскажаа како извлекле жива глава. Нивните […]