Ознака: со морбили и бронхопневмонија

Македонија

На Инфективна тинејџерка со морбили и бронхопневмонија се бори за живот

На Клиниката за инфективни болести во моментов се хоспитализирани 35 пациенти со морбили од кои 14 возрасни и 21 дете. Меѓу нив една 16-годишна девојка која има морбили и бронхопневмонија е […]