Ознака: со мртви кучиња

Живот

Во Куманово фрлени вреќи со мртви кучиња 

Денес членови на здружението за заштита на животни “Анима Мунди“ во кумановската полиција пријавиле дека во поранешната касарна во населбата “Карпош“ има вреќи со мртви кучиња. Од СВР Куманово информираат […]