Ознака: со невакцинираните деца

Македонија

Проблемот со невакцинираните деца ќе стигне до Хелсиншки комитет?

На социјалните мрежи родителите бараат совет каде да се обратат за помош доколку нивното невакцинирано дете не биде примено на училиште. Некои од родителите велат дека ќе се обратат за […]