Ознака: со нетрпение

Македонија

Милошоски со нетрпение ја очекува казната од Заев за пречкртувањето на Северна

Неговиот потег е, вели, во согласност со народната волја изразена на Референдумот во 2018 година и индивидуалната слобода на изразување како човеково право. Со нетрпение ја очекува казната што ќе […]