Ознака: со нив

Живот

Пролет – време на алергии и како да се справиме со нив?

Најголем пролетен алерген е поленот. Кога поленовите зрна, чии честички се мали и невидливи за голото око, преку воздухот ќе влезат во организмот на некој што е алергичен предизвикуваат активирање […]