Ознака: со нов печат

Македонија

МВР почна да издава потврди на граѓаните со нов печат и новото име

Со овие потврди се валидизира важноста на документите што се презентираат во странство. Потврдите се со нов печат и новото име Република Северна Македонија, информираат од МВР. Потврдите се издаваат […]