Ознака: со ножеви

Живот

MВР потврдува – Саше политико и неговата сопруга Марина се колеле со ножеви

Од наши извори дознаваме: “Познат македонски новинар и сопственик на портал, поради семејно насилство бил приведен во полиција“. Вчера во семејниот дом во Скопје Саше физички ја нападнал својата сопруга. Еден […]