Ознака: со огромна змија

Балкан

Што направиле минувачите со огромна змија која ги преплашила (ВИДЕО)

Вчера во попладневните часови една шарена змија која решила да прошета по земунскиот кеј направила вистински метеж меѓу граѓаните кои се затекнале таму. Сведоците за „Србија денес“ тврдат дека била […]