Ознака: со ознаката “NMK“

Македонија

Од утре нови регистарски таблички со ознаката “NMK“

Од утре се очекува да започне издавањето на новите регистарски таблички за возилата со ознаката “NMK“. Замената на старите регистарски таблички со новите ќе се врши постепено при регистрација на возилата. Обврската […]