Ознака: со папата

Македонија

Подигање бесплатни билети за литургијата со папата – уште денес

Сите заинтерсирани граѓани за присуство на литургијата со папата, што ќе се одржи на 7 мај на плоштадот “Македонија“ во Скопје, ќе можат да ги подигнат бесплатните билети само уште денес. […]