Ознака: со пензиите

Македонија

Министерката Царовска даде исказ во Обвинителството за случајот со пензиите

Откако до скопското Јавно обвинителство беше поднесена кривична пријава од Министерството за труд и социјална политика против непознати сторители за неуплаќањето средства во Вториот пензиски столб на 12 илјади осигуреници, […]