Ознака: со песни

Вести Свет

„Јутјуб“ брише профили со песни означени како „македонски” (macedonian)

Најпопуларниот видео сервис на Интернет започна да брише профили кои објавуваат песни во коишто во насловот или во таговите го има зборот македонски или macedonian. Според „Јутјуб“ причина за бришењето на […]