Ознака: со пожарникари

Магазин

Жешки и хумани: Австралискиот календар со пожарникари

Од своите скромни почетоци, Австралискиот календар со пожарникари кој е основан во 1993 година за поддршка на Фондацијата на детската болница, обезбедуваа средства за истражување на изгореници на децата. Сега, […]