Ознака: со порака

Македонија

Јоци: Грујо, ти си стар чевел, а никој не сака стари чевли – те напуштија дури и соработниците

Јорданка Ивановска Јоци со порака до Груевски: ,,Снимката на Рашко му ја расипа забавата на Никола Груевски. Ако. Тој сака да биде вест на денот. Секогаш, секаде. Но, ете – […]

Живот

Новосаѓанка го наполнила резервоарот и го оставила автомобилот отворен на сред улица со порака: Драги соседи правете со моето Фиќко што сакате!

Кога на човек ќе му пукне филмот и тоа без негова вина, не мисли што прави. Александра Хеѓи направила нешто на што никој до сега не се осмелил и тоа, […]