Ознака: со потерница

Вести Македонија

Игор Спасов од денес се бара со потерница на територијата на државата

Специјалецот Игор Спасов, осуден на 14 години затвор за убиството на Мартин Нешковски, од денес со потерница се бара на територијата на Република Македонија. Јулијана Неткова, портпаролот и судија во […]