Ознака: со почести

Вести Македонија

Не очекува жешко лето со почести временски непогоди

Оваа 2019 година ќе биде година на метеоролошкиот феномен Ел Нињо кој условува повисоки температури на воздухот, но и почести временски непогоди, анализира Славчо Поповски. Во најголем дел од европскиот […]