Ознака: со пресуда

Балкан Вести

Мицотакис: “Тркачот“ не оди никаде. Тие многу брзо ќе го фатат патот од власта, со пресуда од грчкиот народ

Коментирајќи ја дискусијата што се отвори во Грција за наводна размена на споменици, односно како што рече, „за наводна размена на споменик – симбол што воопшто не ѝ припаѓа на […]