Ознака: со приватизација

Македонија

Немам врска со приватизацијата на “Поштенска банка“

-И тогаш пред СЈО и сега пред јавноста недвосмислено изјавувам дека немам ништо со приватизацијата со Поштенска банка а уште помалку со второто дело за кое ги товарат. Се работи […]