Ознака: со променет

Вести Македонија

Автобуската линија бр. 21 во петок и сабота со променет возен ред

Автобусот бр. 21 што сообраќа од Транспортен центар до Бардовци од денес во вечерните часови ќе има измени во возниот ред. Како што соопшти ЈСП Скопје, во петок и сабота досегашниот […]