Ознака: со роботско одело

Магазин

Цел животот бил парализиран, науката му дава можност да прооди со помош на роботско одело (ВИДЕО)

Тиболт (30) рече дека правењето на првите чекори во ова одело го направило да се чувствува како „првиот човек на Месечината“. Неговите движења, особено одењето, се далеку од совршени и […]