Ознака: со сатар

Магазин

Бркотници со сатар во ТЦ “Лептокарија“ во Скопје (ВИДЕО)

Филмска сцена можевте да гледате денес доколку случајно се затекневте во трговскиот ценар “Лептокарија“ во Скопје. Како што неофицијално дознаваме, маж и жена вработени во кинеска продавница за храна, со […]