Ознака: со снег

Вести Македонија

Погледнете како во моментов изгледа на Стража

Поради интензивните врнежи од снег кој почна да паѓа уште од вчера, патот на планинскиот превој Стража е комплетно прекриен со снег. Читатели кои ги испратија овие материјали велат дека […]